2016. március 17., csütörtök

Üvegre Álmodott Hagyomány

Évek óta nagy álmom, hogy egy olyan kollekciót fessek, amelyben a hagyományos népművészeti minták modernebb formában jelennek meg. Most ez az álmom valóra vált, bár még rengeteg ötletem, tervem van.

Az Üvegre Álmodott Hagyomány Kollekció a magyar népművészet zsinóros motívumainak a felhasználásával született. Az új kollekció mottója: változás, megújulás, kinyílás, szerelem, boldogság:)
Játszottam a színekkel, a formákkal és így született meg ez az egyedi kollekció. 

"Az új alkotásokat nem az értelem hozza létre, hanem a belső késztetés szülte játékos ösztön. Alkotó tudatunk játszadozik kedves holmijaival.” /C.G.Jung/

Most beszéljenek a képek az alkotás folyamatáról :)

Íme a Gabi Glass Art műhely, ahol éppen nagy munka folyik. Teli van az asztal rendesen :) 

Így készülnek a szépségeim :) 

Már majdnem kész a Végtelen Szerelem mandala :) 

 Életem első 40 cm-es átmérőjű üvegórája festés közben

 És íme a készülő kollekció még az órák összeszerelése előtt :) 
 
Következő bejegyzésemben már a szimbólumokról is olvashattok majd. A kollekcióról képeket egyenlőre a facebook oldalamon láthattok, de hamarosan felkerülnek a honlapomra a galériába is. Ha szeretnéd megnézni az Üvegre álmodott hagyomány kollekciót, kérlek kattints ide további képekért.
 
Örömmel készítettem és örömmel ajánlom alkotásaimat boldog alkalmakra, ajándékba Szeretteidnek vagy akár a saját otthonodba. Az alkotásokat fadobozba csomagolva postázni is tudom, így akár a megrendelés után már másnap a kezedben foghatod. Természetesen a készlet erejéig, mert utána már csak rendelésre tudok festeni, ami hosszabb időt vesz igénybe.

Érdeklődésedet szeretettel várom:)

Szép tavaszi napokat kívánok
Gabi 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése